Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

l Kötü sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makalemızda;

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sevdiklerimiz beyninde duvar olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler muhtevain varlık kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) üs amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki yangın kapısı yaman, yangın, doğal gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu menfi koşulların diğer katlara geçişini hapsetmek veya mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Yangın yahut evgin hâl vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi yürekin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

 Bünyenın kuma merdivenlerinin yangın ve özge ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

önemli örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını argüman eden kişilerle muhaliflaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da Yangın Kapısı Fiyatları yük olamayacaktır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Müzelik dokumalarda ve yangın merdiveni vadiı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan Yangın Merdiveni Kapısı bir bünyesı vardır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page