En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Kapısı aldatmaırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Dairesel tasarım, basamak izini en aza indirirken feyizli dikey harekete izin verir ve bu da onu hem hane hem bile ticari binalar bağırsakin tatbikî bir intihap haline getirir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya doğruca ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda binanın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir vaka simultane çatı muhtevainden emeksiz ve emin kaçışın sağlanması dâhilin bünyelırlar. Yasal olarak da her dokumada bulunması zorunludur.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm ilişkii konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı seçer dikkat edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi yangın kapısı ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir acil konum takkadak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine hail evet.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı hoşgörülülik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen yerlere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir uzmanlık alanı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page